Nové informace.

Blog

Informační stránka

Vážení obchodní přátele,

na této stránce bychom Vás rádi informovali o činnosti naší firmy a podělili se s Vámi o akce, které jsme již provedli, akce které nás čekají a o různé jiné novinky a zajímavosti.


Dnešním dnem jsme do naší nabídky zařadili nový typ multimediální učebny. Jedná se o učebnu, nebo lépe řečeno jde o software, který umožňuje výuku nejen cizích jazyků a informatiky, ale i výuku jiných odborných předmětů. Věříme, že tento typ učebny nalezne široké využití při výuce na vaší škole.

Nabízíme ucelenou řadu náhlavních souprav - sluchátek. Dodáváme sluchátka jak pro jazykové učebny, počítačové učebny i pro samotné notebooky (konektor USB a nebo sdružený konektor jack 3,5 mm) a pro speciální potřeby jack 6,3 mm.

Dne 5.4.2024 byla provedena další ekologická likvidace technologie vybavení jazykové učebny. Střední škola Rokycany nás požádala o zrušení a ekologickou likvidaci jejich technologicky zastaralé jazykové učebny L 224 PZK, která již přestala plnit požadavky kladené na moderní styl výuky cizích jazyků a neumožňovala plně využívat digitální technologii...

Dne 28.2.2024 - 29.2.2024 byla na základní škole Františkovy Lázně, Česká 39/1 provedena přestavba analogové jazykové učebny na moderní plně digitální jazykovou učebnu ovládanou prostřednictvím PC. Zároveň bylo dne 29.2.2024 provedeno školení v ovládání softwaru odborným školitelem.

Dne 24.1.2024 byla na Základní škole v Českém Krumlově provedena přestavba a digitalizace technologicky zastaralé jazykové učebny L 224 firmy PZK. Tato učebna přestala plnit nároky kladené na moderní styl výuky a tak se vedení školy rozhodlo tuto učebnu plně digitalizovat. K modernizaci byl použit systém jazykové učeby JUŠ1. Po ukončení přestavby...

Dne 12.1.2024 byla provedena další, v pořadí již čtrnáctá odborná demontáž technologicky zastaralé jazykové učebny L 224 firmy PZK. Tato učebna, jako mnohé ostatní učebny tohoto typu a této firmy, přestala již splňovat nároky a požadavky jazykářů na moderní styl výuky cizých jazyků a proto se vedení SŠSOG ve Smiřicích rozhodlo tuto učebnu zrušit....

Dne 8.12.2023 byla provedena na ZŠ Týnec nad Sázavou další přestavba technologicky zastaralé jazykové učebny L 224 PZK na plně digitální jazykovou učebnu JUŠ1 ovládanou prostřednictvím PC. Po ukončení přestavby - digitalizace bylo provedeno odborné školení akreditovaným školitelem. O tom, že přestavba zastaralé učebny na plně digitální jazykovou...

Dne 6.12.2023 byla na základní škole v Bělé nad Radbuzou provedena výměna 25 kusů původních sluchátek PZK a to z důvodu jejich špatného technického stavu. Byla dodána nová sluchátka s ovládáním hlasitosti na kabelu, za cenu repasovaných sluchátek.

Dne 27.11.2023 a 28.11.2023 byly provedeny opětovné montáže dvou jazykových učeben. Tyto učebny byly v červnu (o prázdninách) demontovány z důvodu celkové rekonstrukce prostoru učeben - výměna podlahy, výměna el. rozvodů atp.